Implanturile dentare reprezintă cea mai modernă şi eficientă soluţie de înlocuire a dinţilor pierduţi.

Fie că pierdem un dinte, mai mulţi dinţi sau chiar toţi dinţii, implanturile şi tehnicile moderne de implantologie vin în întâmpinarea nevoilor pacientiilor. Astfel, nu vor mai fi sacrificaţi dinţii naturali pentru a ancora lucrări de tipul punţilor dentare.Protezele mobile, lucrări protetice ce pot creea inconveniente de ordin estetic, funcţional şi de stabilitate, pot fi ancorate pe implanturi.

Igienizarea profesională dentară a purtătorilor de implante dentare este obligatorie de 3 ori pe an.

„SKY fast & fixed – Un concept terapeutic”

Acest concept de tratament de la Bredent-Medical se adresează în principal pacienților edentați total dar care își doresc revenirea la o viață fără teamă generată de situațiile neplăcute care pot apărea atunci când poartă o proteză dentară mobilă. În decursul unei singure zile pacienții primesc implanturile dentare și o lucrare provizorie fixă. Astfel se pot întoarce imediat la o viața socială normală și implicit la o viață de calitate.

Noul implant dentar narrowSKY – Rezolvarea estetică a edentațiilor înguste

Sistemul de implanturi dentare SKY s-a remarcat pe piața de implanturi încă din anul 2002 ca un sistem simplu, estetic, cu multe posibilități chiar dacă folosea un număr redus de componente protetice.

Odată cu introducerea narrowSKY, Bredent  Medical oferă soluții atât pentru spațiile înguste dar și pentru arcade atrofiate fără a abandona conceptul simplității cu un număr redus de componente, afirmație întărită de faptul că toate părțile protetice ale sistemului pot fi încadrate pe o pagină dublă A4. Beneficiind de conceptul „platform switch”, toate componentele care au fost dezvoltate pentru narrowSKY pot fi folosite și pe implanturile consacrate blueSKY şi SKY classic.

 Implantul dentar INNO

Implantul dentar INNO este auto-filetant şi a fost dezvoltat pentru a fi utilizat pe o gamă largă de tipuri de os şi protocoale de inserare.